2022

Energie

Vooruit naar de basis, alweer

Vertelden we in 2021 nog over de juiste stroming, de energie. In 2022 was het het jaar van de energiecrisis en de inflatie. Vanuit de rijksoverheid en gemeenten kwam ondersteuning op gang. Ook wij waren er bij betrokken om burgers en professionals te informeren over de ondersteuning bij te hoge energiekosten.

We gebruiken met z'n allen nogal wat energie. We zijn ons wellicht meer dan ooit bewust van ons verbruik. Maar dan nog, als de kosten zoveel hoger zijn, dan kan zelfs een besparing daar niet meer tegenop. En sommigen kunnen niet eens besparen.

Laten we nieuwe energie vinden, elkaar vinden zodat er nieuwe energie ontstaat. We hebben het nodig. En gebruiken wat we echt nodig hebben.

2021

Vertrouwen

Vooruit naar de basis

In 2020 en 2021 werden we geconfronteerd met het coronavirus. "We" in de zin van "met z'n allen". Tal van maatregelen werden afgekondigd, versoepeld en weer afgekondigd.

Waar de een denkt aan terug naar normaal, zoekt de ander het nieuwe normaal. Zo herijken we. Eén ding is zeker, we zullen flexibel moeten zijn en moeten meebewegen.

En dat is wat wij altijd doen. Soms tegen de stroom in omdat dat soms van ons als externe verwacht wordt. Vaker zoeken we de juiste stroming, de energie. Of we brengen deze mee.

Wat deze jaren ons gebracht hebben? Een nieuwe naam, refererend aan dingen doen die ertoe doen. Vertrouwen, verbinding en vakmanschap, vooruit naar de basis.