Project 033opdefiets

In opdracht van Goedopweg, een samenwerkingsverband van de gemeenten Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat, werkgevers in de regio (verenigd in de U15) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu, werkten verschillende ondernemers in De Nieuwe Stad samen voor een beter fietsklimaat onder de naam 033opdefiets. De nieuwe fietscommunity van Amersfoort.

In acht weken tijd werd een compleet communicatieplan uitgerold. Het omvatte onder meer de definitieve naam, logo, website, social media kanalen, het werven van vrijwillige deelnemers en het optuigen van een kick-off. Het project werd uiteindelijk twee jaar verlengd met tal van activiteiten en communicatie. Imiddels is het project afgerond. Er zijn nu verschillende fietscommunities en bestaande organisaties die de aandacht voor fietsen hebben ingebed in hun activiteiten.

Heeft u ook een project waarin samenwerking tussen verschillende organisaties plaatsvindt en waar communicatie verzorgd dient te worden? Dan zijn wij geïnteresseerd!

car versus bike challenge amersfoort-009

Bekijk ook onze andere projecten.